Scheldemonden

Visserijfeesten Breskens - 2, 3 en 4 augustus 2019

Het grootste feest van Zeeland! De visserijfeesten in Breskens bestaan al sinds 1953 en zijn bekend als een groot en gezellig evenement voor iedereen.

De Visserijfeesten zijn bekend als een groot en gezellig evenement voor iedereen. Er zijn optredens van bekende Nederlandse artiesten, verschillende bands en straatartiesten, een grote braderie, twee kermissen, een rommelmarkt, kinderattracties, enz.

Kom de vissersschepen en het visserijmuseum bekijken of neem deel aan een rondvaart, eet een gratis visje in de vismijn of bekijk de zwemwedstrijd in de haven. Drie avonden is er een volksbal met artiesten in de vismijn.

Tevens zal vormalig reddingboot Carlot aanwezig zijn. (onder voorbehoud)

Kijk voor meer informatie op www.visserijfeesten.com

Datum