Scheldemonden

Mijn hart klopt regelmatig in mijn keel - Video interview met Jan Willem Siewe

Scheldemonden - 13 jun 2013

VLISSINGEN - Iedere loods maakt het meerdere keren per jaar mee. Een bijna aanvaring tussen een groot schip en een zeil- of motorjachtje. Ervaren loods Jan Willem Siewe kan erover meepraten: "Dan klopt je hart in je keel kan ik je vertellen."

De recreatievaart beleeft deze en komende maanden weer haar hoogtepunt. Het seizoen is voor de meeste plezierschippers al begonnen en dat zorgt voor drukte op de vaarwegen. Voor loodsen op de Westerschelde betekent dat: goed opletten, want enthousiaste watersporters kunnen onbedoeld voor gevaarlijke situaties zorgen.

Lees verder op de website van Omroep Zeeland: 
http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2013-06-11/455367/mijn-hart-klopt-regelmatig-mijn-keel#.Ubgpoucvk1I